DLG heeft voor de distributie van de PHYSIOCOSMETIC producten gekozen voor direct marketing, ook wel netwerkmarketing genoemd. Dit distributiesysteem is toegankelijk voor iedereen die vrij wil ondernemen. Ondernemen wanneer u dat uitkomt, zonder beperkingen zoals diploma’s of leeftijd.

IMG-Relationship-marketing Wanneer de traditionele sectoren zich in een impasse bevinden en de werkgelegenheid schaars is, duiken er alternatieven op. Uw plan A gaat of moet zelfs vervangen worden door een plan B. Netwerk marketing, ook wel relatiemarketing genoemd, kan uw plan B zijn. Het vermijdt de gebruikelijke distributiekanalen, en tussenpersonen en zo ook de kosten ervan. Door het inzetten van dit economisch gunstig marketingmodel worden onze producten rechtstreeks door u aan de man gebracht. Ofwel het verkopen door middel van aanbevelingen, de bekende “mond-tot-mond” reklame.

Iedereen verkoopt zonder het te weten, gewoon door iemand iets aan te raden. Dit is de basis van het verkoopsysteem van DLG: producten bekendheid geven door erover te praten en nieuwe klanten verwerven. Hier tegenover staat een uitstekende vergoeding voor uw inzet. U werkt met unieke producten in een vernieuwend, flexibel en winstgevend systeem!