PHYSIOCOSMETIC by DLG

IMG-Physiocosmetic-Logo-BW

Bij PHYSIOCOSMETIC is innovatie de belangrijkste drijfkracht achter onze research and development afdeling. Het geeft onze onderzoekers de volledige vrijheid voor het ontwikkelen van hoogwaardige producten en bevrijdt ons van de gangbare marketingregels. De PHYSIOCOSMETIC-behandelingen zijn daarom zo uniek. Er zijn gewoon geen vergelijkbare producten op de markt te vinden. Al onze producten zijn gemaakt volgens een ORIGINEEL concept en worden altijd wetenschappelijk ondersteund met een verregaand begrip van de fysiologie. Het imago van luxe verzorgingsproducten is regelmatig besmeurd met talrijke loze beloften. Bij PHYSIOCOSMETIC kunnen we aantonen dat het mogelijk is om uiterst doeltreffende anti-verouderingsbehanelingen te ontwikkelen. Wij maken geen decoratieve cosmetica. Wanneer u een PHYSIOCOSMETIC behandeling koopt, krijgt u:

  • een uniek en zeldzaam cosmeticaproduct, speciaal ontwikkeld voor snelle, fijngevoelige en duurzame resultaten.
  • producten die gebaseerd zijn op een formule die met de meest recente wetenschappelijke kennis van huidveroudering ontwikkeld worden.
  • een behandeling die volgens een protocol (met medewerking van de beste schoonheidspecialisten) is opgesteld.
  • de textuur van onze producten zijn ontwikkeld voor een maximum gebruikscomfort die de fysiologie van uw huid volkomen eerbiedigt.